keskiviikkona, tammikuuta 23, 2008

Action

Olen kirjoittanut aiemminkin siitä, että sillä tulevalla puolisollani, lasteni äidillä ja kumppanillani tulisi olla tietynlaista spontaaniutta toimissaan. Tämä kirvoittikin miltei näpyttelemään Puolalaiselle tekstiviestinä "I love you", mutta koska väärinymmärryksen riski on tuollaisissa aina melko suuri, niin jätin laittamatta. Laittelin nimittäin tekstiviestiä hieman vaille kahden, että onkos mitään suunnitelmia tästä illasta perjantaiaamulle. No kymmeneltä laivan vasta saapuessa satamaan olisi ollut yksi tentti, mutta kyllä hän silti lähtisi mielellään kolmen tunnin varoitusajalla risteilemään Tukholmaan. Miljoona pistettä tuosta. Ihailtavaa joustavuutta. :)

No, nettivarausjärjestelmä sitten onnistui huijaamaan sen verran, että varauksen loppuvaiheessa vasta tuli ilmi, että eipäs myydäkään enää tälle päivälle paikkoja ja kun yritti uudestaan niin totta tosiaan, oli poistunut myynnistä. Korvikkeena sitten lähdemme Tallinnaan hieman lyhemmälle krysningille. Passaahan sekin.

Niin, ja olen ollut tosiaan motivaatiosaikulla maanantaista tähän päivään ja huominen on muuten vaan vapaata. Jos ei tapahdu, niin sitten pitää laittaa tapahtumaan. Nyt "pakkaamaan" eli laittamaan reppuun puhtaat alusvaatteet ja deodorantti. Joskus aikanaan sinkkuuntuessani tein periaatepäätöksen, että kondomejakin minulla on aina mukanani, sillä ne eivät paljoa paina ja se kuitenkin harmittaisi huomattavasti paljon enemmän jos niitä tarvisi ja niitä ei ole kuin niiden kantaminen mukana turhaan.

Mutta älkää tosiaan ymmärtäkö väärin: minulla ei ole häneen enää mitään sensuuntaisia tavoitteita. Mutta aina pitää olla valmis. :)

9 kommenttia:

Arokettu kirjoitti...

Kirjoitit: "Olen kirjoittanut aiemminkin siitä, että sillä tulevalla puolisollani, lasteni äidillä ja kumppanillani tulisi olla tietynlaista spontaaniutta toimissaan."

ja lopuksi kirjoitit: "Mutta älkää tosiaan ymmärtäkö väärin: minulla ei ole häneen enää mitään sensuuntaisia tavoitteita."

Eikös tuossa ole pientä ristiriitaa? :)

fani kirjoitti...

Takaisin Kallioon niin selvästi rakastunut, sen voi lukea jokaisen rivin välistä, arokettu osuu naulan kantaan...

Etkö nyt vaan voisi myöntää rakastuneesi puolalaiseen???

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Rakkautta on monenlaista. Romanttiset kuvitelmani hänen osalta ovat ohitse, mutta kyllä minä häntä ystävänä rakastan. Se ei tarkoita että haluaisin hänen kanssaan sänkyyn, hieman kuten äitikään ei halua lastensa kanssa seksiä, vaikka heitä rakastaakin.

Ja tuo ensimmäinen on vain yleinen toteamus naisista ja loppuu tuohon kappaleen päähän, jossa totean, että hän tuossa(kin) suhteessa olisi varsin potentiaalinen ehdokas. Mutta arvostan hänen päätöstään ja ystävyyttämme sen verran, että ihan oikeasti en mitään tuollaista enää elättele. Kuten sanottu, hänen päätöksensä helpottaa myös omaa suhtautumistani, sillä ei tarvitse arpoa, että mitä toiselta haluaa ja mitä voi saada.

PA kirjoitti...

En nyt ymmärrä lainkaan. Eikö ole aivan loogista puhua ensin lasten äidistä ja todeta lopuksi, että ei aio tarvita kondomia.

Anna kirjoitti...

Takaisin Kallioon, teki mieli kommentoida aiemminkin mutta nyt on pakko sanoa, että ketä sä hämäät?!

Terveisin vakilukija, ekakertalainen kommenttilaatikossasi (kaikella ystävällisyydellä siis).

Onsilla kirjoitti...

Opiskelijana on kyl helpompaa olla spontaani ku työssä käyjänä. ;)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

No ehkä minä vain yritän totella järkeäni tunteiden sijaan, kun tilanteen huomioonottaen minkäänlainen syvempi ihastuminen ei olisi kovinkaan järkevää. Itsesuggestio kuulemma kun on joskus jossain jollakulla toiminut. Ehkä.

Kesäminkki kirjoitti...

sulla alkaa ote herpaantua :D täältä löytyikin syy siihen, mihin ne koodinsyöttöavut ja punaviini-istunnot on jääneet ;)
ja sitä paitsi: mä en ole krimin naali. siksi joudun odottamaan, että suomen televisio laillisesti näyttää mulle lisää jaksoja.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Kesis: No mutta jos joku sinulle ne vaikka sattuisi - pyytämättä ja yllätyksenä - hommaamaan, niin katsoisitko? :)