tiistaina, tammikuuta 15, 2008

Networking

Miten ollakaan että duunissa satuinkin jäämään juttelemaan melko pitkäksi aikaa yhden suuren tietokonevalmistajan edustajan kanssa, joka oli Lontoosta käymässä. Juteltiin ko. firman markkinaosuuksista, brand perceptionsta ja yleisestä tilanteesta Suomessa ja tuli siinä keskustelun lomassa mainittua omasta mahdollisesta muutosta. Hän sitten välittömästi lykkäsi käyntikorttinsa käteeni ja sanoi, että "You really seem to know your stuff. Have your CV ready when you come."

Olen aina ollut sitä mieltä, että elämässä pitää vaan osata tarttua pieniin ja uskomattomiin sattumuksiin ja koettaa seurata niitä mahdollisimman pitkälle, sillä koskaan ei voi tietää, että mistä mitättömän pienestä kohtaamisesta alkaa mullistava tapahtumaketju. Olkoon se sitten työn tai seurustelun suhteen, niin koskaan ei pidä aliarvioida tuollaisia pieniä sattumia. Mahdollisuudet ovat rajattomat ja vaikkei siitä mitään tulisikaan, niin eipähän jää ainakaan kaihertamaan ettei ottanut selvää.

Arkisempina asioina voisin mainita, että unirymini on kellahtanut lomamoodiin ja heräsin tänäänkin vasta kahden aikoihin iltapäivästä kun Puolalainen soitti ja pyysi kanssaan kahville. Kyllähän sitä puolessa tunnissa käy suihkussa, suorittaa aamutoimensa ja hankkiutuu keskustaan jos vaan on motivoitunut. Duuniin mentäessä tuohon kun yleensä joutuu varaamaan vähintään tunnin.

Voisiko joku muuten kertoa minulle, että mitä hyötyä Blogispotista on? En ole vain päässyt sisälle sen toimintaan, hyötyihin, käyttölogiikkaan tai ylipäätänsä oikein mihinkään vaikka nyt tämänkin blogin sinne lukija-ahneuksissani lykkäsin. Voisi varmaan kirjoittaa postauksen otsikolla "Blogispotin hyödyttömyydestä" ja katsoa kuinka monta ihqpallosydäntä se palvelussa keräisi. Tai että kuinka monta "blogi-kansalaista" tuolle antaa suositus-äänen omalla käyttäjä-tunnuksellaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Lueskelin lisää sun blogia,enkä voi muuta sanoo ku et maailma tarttee lisää sun kaltasia ihmisiä ja erityisesti miehiä!Perhana,kai mun täytyy ruveta pyörimään enemmän Kalliossa,jos siellä kerta luuraa kaikki sunlaiset ihmiset! ;D T:Onsilla The Stalker