keskiviikkona, tammikuuta 02, 2008

Viesti Puolasta

Miten muka voi kieltäytyä jos toinen sanoo tulevansa 11.pvä takaisin ja kysyy, että onko minulla jo suunnitelmia sille illalle, sillä hän ei halua olla yksin. Ei siis sillä, että minulla mitään tuota vastaan olisi - päinvastoin. Jotenkin sitä vaan on omaksunut naisellisia piirteitä siinä, että ei vaan jaksa uskoa, että "I don't wanna be alone" tarkoittaisi vain ja ainoastaan sitä mitä siinä todella sanotaan.

4 kommenttia:

Annakoo kirjoitti...

mä en haluu olla yksin tarkoittaa nimenomaan sitä, että heipä hei, en haluaisi olla yksin vaan haluaisin olla jossain mukavassa seurassa. jos kuitenkin tarjolla on vain ja ainoastaan epäkiinnostavaa ja paskaa seuraa, olen mieluummin yksin, mutta se ei tarkoita sitä, että haluaisin olla yksin.

tässä tapauksessa se voi myös tarkoittaa: heipä hei, olen tapellut poikaystäväni kanssa/jättänyt poikaystäväni joululomani aikana ja nyt olen vapaa/valmis tekemään kanssasi rakkautta. voisimmeko siis nähdä mahdollisimman pian, koska en ole pysyä housuissani.

hmm.. pitäisköhän kirjottaa joku naissanakirja?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Mä luulen, että sellaiselle voisi olla hyvinkin kysyntää. :) Tai voisikohan joku kehittää nettipalvelun, johon voisi copypastettaa kaikki sähköpostit/tekstiviestit silleen, että se kertoisi mitä niissä oikeasti tarkoitetaan. Helpottaisi elämää ku ei tarvis arvuutella.

Annakoo kirjoitti...

älä muuta sano. naisille omansa ja miehille omansa.

mä en nimittäin pysy enää ite ainakaan kovin hyvin kärryillä näissä jutuissa.

Anonyymi kirjoitti...

Jos nyt jo lähettää Puolasta viestin, että ei halua olla yksin 11. päivä, niin kyllä se viittaa aika vahvasti siihen, että poikakaverin kanssa on ainakin hetkellisiä ongelmia. Niin että ehkä nyt sinulle se Taivas aukenee! Toisaalta naiset ovat aika ailahtelevaisia ja riita saattaa mennä ohikin. Kun ei tiedä taustoja, ovatko olleet kimpassa viisi kuukautta vai viisi vuotta on vähän vaikea ottaa tarkempaa kantaa. Mutta lähinnä siis komppaan Annareettaa.