sunnuntaina, tammikuuta 20, 2008

Rymy-Eetu

Jos nyt vaikka keskittyisi niihin eilisillan positiivisiin puoliin. Rymy-Eetu oli kaikessa korniudessaan aivan mahtava paikka. Ei uskoisi Suomessa olevansa ja porukka oikeasti tanssi pöydillä ja lauloi mukana. Ei tuota monesti jaksaisi, mutta tupa oli täynnä jo iltakymmenen aikaan ja livebändi soitti (kuten soittaa joka ilta) musiikkia tasaisin välein koko illan. Myös erittäin hyviä oluita on siellä tarjolla. Suosittelen ehdottomasti. Niin räikeä Baijeristereotypiaeksploitaatio, että se oikeasti jopa toimii. Hulvaton paikka. Ja kaverini lupaili, että siellä on kaupungin parhaimmannäköiset tarjoilijat. Asia, johon en yleensä kiinnitä huomiota tai jonka perässä en muutoinkaan juokse, mutta täytyy myöntää, että olihan siellä äärimmäisen kaunista katseltavaakin.

Sen jälkeen menimme vielä Foxyyn istumaan iltaa ja näin aamulla ketuttaa aikamoisesti, että tulipahan laitettua 100e aika turhaan sinne ottaen huomioon oman tilan ja että kuinka hyvin pystyi enää siinä vaiheessa mitään maistamaan. Mutta pitäähän siellä käydä ihan kannatuksenkin vuoksi. Hyviä viinibaareja kun ei oikeasti liikaa tässä maassa ole.

Seksi krapulassa toimisi muuten hyvin myös siinä mielessä, että tuollaiset edellisen illan typerät tempaukset olisi helpompi unohtaa.

1 kommentti:

Mielitty kirjoitti...

Oi, pitääkin käydä testaamassa Rymy-Eetu. Kauniita tyttöjä dirndleissä, olutta ja rasvaista saksalaista mättöä, vaikuttaa ihan parhaudelta.