lauantaina, tammikuuta 12, 2008

Haaskausta

Olen ollut lukemattomissa ja taas lukemattomissa ilmaisen viinan bileissä, mutten vielä kertaakaan muiden piikkiin Luxissa istumassa koko iltaa looshissa. Tai siis eilen olin. Erään Suomessakin toimivan pokerisaitin bileet ja täytyy sanoa, että hyvin pitivät illuusiota yllä siitä, että pokeri on pelkkää glamouria. Katselin nimittäin hieman sitä tahtia, jolla ihmiset tilasivat aina vaan uutta votkapulloa pöytään (125e/kpl) ja kun olivat ystävällisesti jättäneet vielä talon alkoholilistankin siihen pöytään niin totesin isännän kysymykseen "mitä haluatte lantringiksi" humoristiseen sävyyn, että "pullo Krugia". Taisi kaveri itsekin olla samppanjamiehiä kun silmät kirkastuivat ja tilaus lähti välittömästi (255e/plo). Suurta haaskaustahan se jo noin seitsemän nautitun alkoholiannoksen jälkeen oli, mutta pääsipähän maistamaan. Ja tuohan oli siis vain se vuosikerraton peruspullote, vintagea löytyy vielä kellarilta odottamasta ja eivät ne odotukset ainakaan laskeneet tuon myötä.

Kuori omena päässäsi -kirjan innoittamana tuli myös rikottua jälleen uusi samppanja-ensimmäinen. Uutenavuotena kun ensimmäistä kertaa join samppanjaa saunassa ja myös sain elämäni ensimmäisen samppanjasuihkun niin nyt voin sitten todeta että olen ensimmäistä kertaa juonut Krugia käydessäni samaan aikaan WC:ssä. (Hei, ihan oikeesti! Se on syvällinen filosofinen harjoitus kun nestettä samaan aikaan tulee lisää kehoon ja poistuu siitä. Hieman kuin puro, joka virtaa suoraan lävitsesi.) Mutta ehkäpä tuon myötä sitä voi itsekin myöntää, että ihan hukkaanhan se meni ja täytyy sitä vielä uudestaankin päästä maistamaan.

Kivat bileet silti. Alkoholin suhteen kvaliteetti jyräsi kvantiteetin eilisenä iltana, joten tänään ei oikeastaan ole edes krapulaa. Mutta seuraa on. :)

2 kommenttia:

hiljainen sivustaseuraaja kirjoitti...

no, mutta mitä tapahtui kauan ja kiihkeästi odotettuna 11. päivänä??? Tuliko puolalainen?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Tuli, mutta nähtiin vasta tänään... Sitä nuo kolme viimeistä sanaa vähän niinq vihjas. :)