perjantaina, tammikuuta 18, 2008

Culture vs. binging

Juuri kun mitään ei mukamas tapahdu niin yht'äkkiä vedetäänkin kolmesta suunnasta kulttuurin, juomisen tai juomakulttuurin pariin. No ilta ainakin alkaa kulttuurilla kun mennään Puolalaisen kanssa katsomaan tanssia. (Linkki on oikeastaan vain ja ainoastaan Duussia varten tuossa. :)

Illemmalla sitten ehkä blogi-ihmisiä oluen merkeissä tai sivistyneempää juomakulttuuria yhden toisen henkilön matkassa, joka sattuu kaupungissa olemaan. Emmätiiäviälä. Ehkäpä ne suunnitelmat tästä vielä selkenee illan myötä.

5 kommenttia:

Onsilla kirjoitti...

Ihan uteliaisuudesta, onko ne blogi-ihmiset sellasia jotka on vaan kommentoinu sulle vai ootko tuntenu entuudestaan? =D Pohdiskelen ite nääs ystäväpiirin laajentamista, mut oon viel sen verran n00b täällä, etten tiiä onko soveliasta ehdotella kenellekkää mitää... =P Jos viitit vastata, ni oon kovasti kiitollinen. ^_^

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Selkeä enemmistö sellaisia, joihin olen tutustunut blogien välityksellä, joko erinäisissä blogimiiteissä tai muuten vaan kommenttien välityksellä tutuiksi tulleita.

Mutta blogithan ovat sosiaalinen väline ja muut ihmiset ovat juuri se juttu, joka tekee blogaamisesta mielekästä. On mukava tavata muita blogaajia ja heidän kauttaan tulee yleensä tavattua taas uusia ihmisiä. Mitään yleispätevää verkostoitumisopasta ei liene olemassakaan, mutta erilaiset miitit ovat hyviä paikkoja aloittaa. Tai sitten vaan ottaa rohkeasti yhteyttä sähköpostitse kiinnostavan oloisiin ihmisiin. Sillä ihmisiä kaikki blogaajatkin ovat ja omien kokemusteni perusteella varsin sosiaalisia sellaisia. Että rohkeasti vaan. :)

Onsilla kirjoitti...

Okei kiitos. =) Mä vaan aattelin et mua saatettas pitää himpun sekapäisenä, mut ehkei sitte. ;) Tervetuloa muuten vastavierailulle mun blogiin, jos haluut lukee sekavaa tekstiä ilman mitää kunnon jäsennystä. =D

Duussi kirjoitti...

Hii! :)

No millaset oli tanssit, tykkäsit(te)kö?

Luinkin arvostelun tuosta viikonlopun lehdestä.. mutta nyt ei ole kyllä mitään mahiksia päästä Helsinkiin, vaikka näytöksiä näyttäis vielä tammikuussa olevan. Onpa tuossa satsissa mukana yhden eks-samatanssikoululaisenkin koreografia :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Kokonaisuutena äärimmäisen positiivinen ja yllättävän huumoripitoinen esitys. Tykkäsin todella ja näytti seuralainenkin viihtyvän. Voin suositella. :)