sunnuntaina, tammikuuta 06, 2008

Ei jaksa jäsentää

Päässäni pyörii taas irrallisia asioita, joita en jaksa sen tarkemmin jäsennellä, joten kirjoittelenpa tähän pari lyhyttä kaneettia.

Eilinen viinitasting meni onnistuneesti ja ilta päättyi Onnelaan. Onnelassa näin lähialepan kassatytön, joka tulikin välittömästi juttelemaan. "Moi! Sä käyt aina meidän Alepassa!", hän tokaisi iloisesti. "Joo, pakostahan sitä kun ei ilman ruok...", aloitin vastaustani kun ilmeisesti tämän neitosen poikaystävä pongahti uhoavaisena vierelle ja tytön ollessa silminnähden vaivautunut hän tokaisi tytölleen todella typerällä äänensävyllä "Moi! Sä käyt aina meillä yökylässä!" siten että minä varmasti sen kuulen. Voi luoja, että meinasin revetä nauramaan. Kundi sitten miltei rupesi raahaamaan tätä pois luotani ja huikkasin siihen perään vaan, että törmäillään varmasti tässä vielä. Pitänee kysyä seuraavalla kauppareissulla, että onkohan hänen poikaystävänsä hieman mustasukkaista sorttia. :)

Viime yönä näin mukavia unia Puolalaisesta. Ei mitään eroottista, lähinnä vain ajatus siitä, että hän oli siinä vierellä. Tuntui hyvältä.

Olen ilmoittautunut poissaolevaksi tämän lukukauden ajan koulusta. Duunia vähän täysipäiväisemmin. Lontoo on vielä hieman avoinna, mutta olen valmis lähtemään maaliskuun alussa jos niikseen tulee.

Viime päivinä olen katsellut Weeds-nimistä televisiosarjaa, jota on näemmä Nelosellakin esitetty. Eka tuotantokausi kohta katsottu ja toinen ja kolmas jo ladattuina. Tykkään.

Lähtisikö joku tänään Soul Kitcheniin syömään? (heh, miten niin lyhyellä varoitusajalla?) Ei jaksa kokata, mutta ei viitsisi yksinkään lähteä.

Olen aika onnellinen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Weeds on kiva. Ja arvaapa, saan tässä tammi-helmikuussa kääntää puolikkaan kolmatta kautta. Vielä kivempaa. :)

Mistä tulikin mieleeni, että ens kerralla kun tuun käymään Helsingissä, vien sut kaljalle tai syömään. Haluan kiittää ihan päin naamaa tuuppauksesta kohti tätä mahtavaa työtäni. :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun blogitekstit loppuis vähän useamminkin tuollaiseen lauseeseen. ;). ihanaa.

Amaaria kirjoitti...

Koukussa myös Weedsiin, kaksi ekaa katsottu, kolmatta tuotantokautta säästelen. Ei makeaa mahantäydeltä...

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Duussi: Ilmoittele toki kun olet täällä päin. Sulla on kuitenkin mun sähköpostit, facebook-tiedot ja kaikki muutkin. :)

Nyt taidan kuitenkin ottaa läppärin mukaan sänkyyn ja toljottaa pari jaksoa toisen tuotantokauden puolestavälistä...

God natt!