torstaina, tammikuuta 10, 2008

Darra

Olo on huono.
Käännähdän kyljelleni,
hengitän syvään.
Miksei minulla ole
jääkylmää Coca-Colaa?

--

Keikka meni hyvin, mutta alkoholia tuli kuin huomaamatta nautittua hieman enemmän kuin yleensä. Sisälämpötila on varmaan jossain kymmenen asteen tienoilla, mutta kun itse on peiton alla niin viileä sisäänhengitysilma tuntuu erittäin mukavalta. Iho on niin herkkä, että kaikki kosketukset tuntuvat moninkertaisina.

Onko muuten olemassa ihmisiä, joita ei sellaisessa sopivassa pienessä krapulassa panettaisi? Ymmärrän hyvin, että pahassa darrassa ei leikit miellytä, mutta jos on muutoin toimintakykyinen, niin ainakin likimain kaikki kenen kanssa olen asiasta keskustellut ovat krapulassa kiimaisempia kuin normaaliaamuna. Jos joku ei voisi ajatellakaan harrastavansa seksiä krapulassa, niin ilmoittautukoon kommenttilootaan. Tai jos jollain on hyvä selitys tuollaisille mielihaluille niin kertokaa toki sekin. En jaksa itse nyt sattuneesta syystä hirveästi ajatella, vaikka usein tätä olotilaa luovaksikin sanotaan.

5 kommenttia:

Taijamai kirjoitti...

Ilmoittaudun täten. Krapula on kyllä yksi vähiten eroottisista olotiloista, joita äkkiseltään kykenen keksimään. Onkohan tässä asiassa eroa sukupuolten välillä?

Taru kirjoitti...

Mä en uskonut tuota aiemmin, että krapulassa voisi mitenkään kuvitellakaan harrastavansa mitään seksiin viittaavaakaan, mutta asiaan on tullut viime aikoina muutosta - positiivisessa mielessä :)

Yksi kirjoitti...

Kyllä täytyy allekirjoittaa tuo, että darrassa tekee mieli muutakin, kuin vain roskaruokaa. Enkä tiedä lainkaan, että miksi. Ja tekeekö sitä mieli vain kun on sinkku? Mulla on vain kysymyksiä, eikä lainkaan vastauksia.

Ystäväpiirissä suoritetun summittaisen kyselytutkimuksen mukaan, emme ole ainakaan vähemmistössä. Syytä ei kukaan ole tosin vieläkään keksinyt. Kerro ihmeessa, jos se sinulle selviää.

Arokettu kirjoitti...

Ei ole sukupuolikysymys. Krapulassa panettaa. Aina. Sitäpaitsi päänsärky unohtuu ja korjaantuu mukavasti kun saa muuta puuhaa. Ja jos päänsärky palaa, ei muuta kun toimeksi taas.

Alkoholi vähentää testosteronin määrää kehossa ja sen palautuessa normaaliksi panetus alkaa. Toimii niin miehillä kuin naisillakin. Plus tietysti se, että iho on myrkytyksen jäljiltä juuri niin herkkä kuin kuvailitkin. Väitän myös, että krapulan aiheuttama rento (ihan tööt) olo auttaa keskittymään.

Samaan testosteronitason laskuun liittyy muuten myös se, että alkoholistit eivät kaljuunnu yhtä nopeasti kuin kohtuukäyttäjät.

yön enkeli kirjoitti...

Ei ole ensimmäiseen kommentoijaan liittyen sukupuolisidonnaista tuo. Itse olen todella herkillä krapulassa ja parhaat seksikokemukset on huvittavaa kyllä juurikin tuossa olotilassa jossa nautinto korostuu vapisevan olon vaihtuessa ekstaattiseen. Itselläni tuo ei liity edes sinkkuuteen. Exäni muistaa yhä lähtemättömästi kuinka seurustelumme alkuvaiheessa olin krapulassa käymässä kun hän teki remonttia. Hetken katsottuani hänen touhujaan, raahasin kirjaimellisesti exän housunkauluksesta vetäen sänkyyn kun tärisin himosta. Ja sitä kyytiä se ei ole sen jälkeen unohtanut! :D