torstaina, tammikuuta 24, 2008

Kotona

Niin on matka saatu päätökseen. Reissun hauskimmat tapahtumat liittyvät äänekkääseen, todella hitaaseen ja yltiöpalvelualttiiseen huonoa englantia puhuvaan virolaiseen postivirkailijaan ja suuret naurut saimme myös Illy-kahvilassa kun samaisen yhtiön edustaja yritti nurkkapöydässä haalia lisää franchising-yrittäjiä varsin hupaisilla ja hatarilla myyntipuheilla.

Laivamatka meni miellyttävästi eikä me edes innostuttu kovin paljoa pussailemaan (se aloitti!). Nukuttiin kuitenkin yhdessä sen jälkeen kun olimme koko illan oikeastaan vaan istuneet hytissä ja jutelleet. Loppuillasta kävimme kietaisemassa vielä yhdet drinkit laivan ravintoloissa jonka jälkeen pystyi toteamaan, että hyttinyhjäys puolikkaan votkapullon kanssa oikeastaan oli se kaikkein paras ja fiksuin valinta.

Ja tosiaan: jo ennen kuin olimme satamaan menomatkalla päässeet oli hän jo varannut itselleen yösijan lauantaiksi. Passaahan tuo, talossaan on kuulemma jotkut isot bileet silloin ja tarvitsee turvapaikkaa kun ei kuitenkaan jaksa sitä metelöintiä kuunnella.

Nyt tahdon vain nukkumaan. Hieman olen sekaisin päästäni ja tuon edellisen postauksen kommentit ... antoivat ajateltavaa.

Ei kommentteja: