perjantaina, huhtikuuta 11, 2008

Eilinen

Olen ottanut tässä hieman sellaista linjaa, etten ole Puolalaiseen itse kovinkaan aktiivisesti yhteydessä tai ehdottele tapaamisia, mutta silti näemme useamman kerran viikossa ja nyt hän on lauantaina tulossa yöksi taas vaihteeksi. Iloitsen ja nautin hänen seurastaan, joten en nyt tietenkään kieltäydy jos minulla ei muuta ohjelmaa ole. Tätä nyt voisi vaan tulkita taas ties millä tavalla. Tai mitäpä tulkittavaa tässä loppupeleissä on. Haluaa nähdä minua useasti, ei siinä välttämättä mitään sen kummempaa ole taustalla.

8 kommenttia:

Nainen kirjoitti...

Vinkki:
Jätä ihmissuhdehöpinät ja analysoinnit, älä MISSÄÄN NIMESSÄ puhu niistä ainakaan Puolalaiselle. Vähennä muutenkin ulosantiasi, puhu vähemmän. Puhuminen on feminiinistä, ja antaa miehestä nössön vaikutelman. Älä myöskään ruikuta naiselle, vaan jossain vaiheessa yllättäen vaadit miehekkäästi, että tyttö valitsee sinut. Pientä törkyilyä ja machoilua peliin, niin nainen sulaa. Et pyydä, vaadi. Nämä vinkit näin kärjistäen. (Olen siis itse nainen) Saa olla eri mieltä, mutta minuun ainakin on toiminut. Kai se tyttö nyt salaa haluaisi nähdä, mihin asti olet valmis menemään saadaksesi hänet. Oikein tuntuu kerjäävän sitä.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Niin, sehän riippuu myös kuukauden kierrosta, että millainen pitäisi olla. Ovulaation tietämillä juuri tuollaista machoa ottajaa, menkkojen aikaan huomattavasti huomaavaisempaa ja viikko sen jälkeen sellaista ahkeraa ja tekeväistä miestä ja sitten tietenkin on se mystinen viikko siellä välissä jolloin miehen pitäisi olla "silleen sopivasti kaikkee". :)

Mutta mitä tuohon käyttäytymisen muokkaamiseen tulee, niin mielellään en perustaisi ihmissuhdetta sille, että toista tieten tahtoen yrittäisin johdatella tekemään valintoja perustuen luonteenpiirteisiin, joita tuon keinotekoisesti esille. Kuitenkin kyseessä on paljon enemmän kuin pelkkä - anteeksi roisi kielenkäyttöni - pillun saaminen.

Sen olen kyllä jo tässä sinkkuuteni aikana huomannut, että jostain typerästä syystä se, että naista kohtelee välinpitämättömästi oikeasti saa monet naiset tarraamaan kiinni entistä lujempaa. Kaipa siinä jotain perää on kun niin monet tuntuvat ihmettelevän, että miksi naiset aina rakastuvat renttuihin. Itsekin siihen syyllistyin pari postausta sitten.

Kiitoksia kuitenkin vinkistä, mitä mieltä muut ovat aiheesta? Olisi mielenkiintoista kuulla, että kuinka moni tuon allekirjoittaa. Veikkaan nimittäin että hajontaa löytyy ainakin jonkin verran.

Kesäminkki kirjoitti...

mua nyt jo periaatteessa vituttaa kaikki yleistykset, joissa viitataan hormonaalisiin seikkoihin. kutsukaa vain todellisuudenkieltäjäksi.

olen kyllä naisen kanssa samaa mieltä siitä, että itsevarmuus on seksikkäintä mitä on, ja nimenomaan tuo tiedän-mitä-haluan-ja-olen-valmis-hakemaan-sen-itselleni -asenne lämmittää. kyllä sen haluaa havaita, että vähän ollaan valmiita näkemään vaivaakin.

Titi kirjoitti...

Meitsiä ärsyttää miehet jotka on yli-itsevarmoja ilman, että siihen olis pienintäkään aihetta. Lopputulos on lähinnä...noh...nolo. Ja toisella osapuolella koetaan myötähäpeää.

Arokettu kirjoitti...

Jaa, joskus olen miettinyt itse, pitäisikö olla enemmän bitch, että saisi mitä haluaa. Kun kaikki bitch naiset saa aina ne ihanat miehet. Liiallinen kiltteys taitaa johtaa epäonnistumiseen oli sitten nainen tai mies. Toisaalta jos ei ole luonnostaan bitch/macho, pitäisikö muka laskelmoivasti alkaa käyttäytyä niin? Itse ajattelen, että pitää loppujen lopuksi olla ihan oma itsensä kun ei kuitenkaan halua, että on haluttava vain silloin kun esittää jotain muuta kuin on.

Kriisi kirjoitti...

Ei ole hääppöiset ennusteet tulevaisuudelle, jos ei nainen ilman erillistä painostusta osaa itse päättää.

Loppupeleissä painostaja häviää aina.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Kesis: Kunhan provosoin, vaikka empiirisesti koettuna uskallan jossain määrin seistä sanojeni takana vaikka koehenkilöiden määrä tässä yhteydessä onkin hieman rajallinen.

Kriisi ja Arokettu: kiitos.

Kaksi machoilun puolesta, kaksi vastaan ja yksi hieman skeptinen... toivoa vielä on ja ainakin tiedän, että kaksi fiksuna ja miellyttävänä pitämääni naista jakaa tämän kannan kanssani.

Nainen kirjoitti...

Kriisi: ihminen ei ikävä kyllä ole olento, joka objektiivisesti kykenee punnitsemaan elämässä järkevät asiat. Siksi lobbaaminen on niin menestyksekäs vaikuttamisen muoto. Ehkä yhtä ainoaa oikeaa ratkaisua ei olekaan, yhtään mihinkään.

Tässähän puhutaan suhteesta, jossa on jo tunteita mukana, ja jossa nainen on jossain määrin suostuvainen. Ei siis siitä, että vasta yritetään päästä sänkyyn tms.

Ja tuo ovulaatioteoria on todistettu muutamallakin tutkimuksella (esim. maskuliiniset /feminiiniset kasvonpiirteet miehellä, ja ovulaation eri vaiheissa olevien naisten suhtautuminen niihin), joten ei siinä pitäisi mitään epäilystä olla.