sunnuntaina, huhtikuuta 13, 2008

Onnellinen

Puoliunettoman yön ja pitkien keskustelujen jälkeen jatkui jutustelu vielä aamustakin. Seksittömänäkin suhde antaa itselle niin paljon, että ei sitä oikein osaa edes sanoiksi pukea. Mitä enemmän toista oppii tuntemaan, sitä vaikeammalta tulee luopuminen jossain vaiheessa olemaan.

Prolonged spiritual one night stand. Niinhän minä joskus viime vuoden lopulla tätä jo luonnehdin. Ei kai se siitä ole juuri miksikään muuttunut vaikka tunteet ovatkin syvenneet. Luonteeltani lienen liian kiltti, mutta olen tosiaan sitä mieltä, että ei teeskentelemällä toista kannata itselleen haalia ja se moraalinen selkäranka mitä itsellä on vielä jäljellä edelleen muistuttelee siitä, että toinen on varattu. Tietynlainen kunnioitus toisen parisuhdetta ja tunteita kohtaan siis vaikuttaa myös siihen, etten osaa kuvitella mitenkään aggressiivisesti pyrkiväni vaikuttamaan asioiden etenemiseen. Paljastan itsestäni sen, mikä luonnostaan esille tulee ja katson mitä tapahtuu. Nautin jokaisesta hetkestä hänen kanssaan samalla kuitenkin tiedostaen, että mitä todennäköisimmin tämä kaikki tulee päättymään parissa kuukaudessa.

Reaalimaailmassa kuitenkin hiippailin neljän maissa kaupunkiin Sakun kanssa kahville ja jätin yövieraani puhtaan pyyhkeen kanssa aamupesulle. Ei puhetta siitä koska seuraavan kerran tavataan, mutta perjantaina nyt viimeistään. Merkkipäivän kunniaksi laitetaan tyttö pariksi tunniksi day spa:han hierottavaksi ennen kuin itse pääsen töistä, siitä sitten ravintolaan ja viinikaapissa odottelee vielä synnyinvuotensa portviiniä iltaa varten. Pitää varata vielä jotain hyvää suklaata tai muuta herkkua portin seuraksi...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuule olla, että tuo ihanuuden kokemus liittyy erityisesti tietoisuuteen väliaikaisuudesta. Veikkaan, että JOS polakki yhtäkkiä tipahtaisi kämppääsi vakituisesti, voisi alkaa aika nopeaan ahdistamaan. Tykkäät rypeä tuskassa ja itsesäälissä, kumminkin.

Mutta kyllä polakinkin käytös mietityttää, erikoinen daami suhde-ja parisuhderintamalla. Ei sitä laatua, johon kovinkaan moni rehellisyyttä arvostava ja terveen itsekunnioituksen omaava haluaisi sekaantua.