tiistaina, huhtikuuta 29, 2008

Kuka helvetti...

...on päässyt valloilleen tuolla Unileverin hygieniatuotteet -osiossa? Naureskelin juuri kaupassa uusitulle Rexona-pakkaukselle (ei enää Extreme Protection, vaan nykyään Absolute protection, joka on sekä antiperspirantti, että antitranspirantti [niin, siis mitä hittoa?]) ja ajattelin vilkaista, josko valmistajan sivuilla olisi jokin muu kuin kasvitieteellinen selitys kauniille markkinointitermille. Ja olihan siellä pari helmeä, etenkin Axe-sarjan deodoranteista puhuttaessa:
Tammikuussa 2007 lanseerattu tuoksusarja Axe Vice "sisältää vaarallisen määrän kiellettyjä hedelmiä" ja huumaa naiset miehekkään hedelmäisellä tuoksullaan. Huippusuosittu Axe Click taas on Axe-miehen salainen ase, joka vetoaa naisiin mm. appelsiinia, karpaloa sekä inkivääriä sisältävällä tuoksullaan. Paripelin täsmäase Axe Unlimited on miehekäs ja sytyttävä variantti, joka kasvattaa miehen viehätysvoiman täysin uusiin mittasuhteisiin. Axe Touch tarjoaa miehille herkullisen tuoksun, joka mm. vesimelonin ja mandariinin hedelmäisyydellä ja aistillisen meripihkan avulla täyttää monet toiveet. Kestosuosikki Axe Pulse jatkaa edelleen voittokulkuaan sulattamalla tehokkaasti naisten sydämiä intohimoa herättävällä raikkaalla tuoksullaan.

Pitävätkö jotkut naiset oikeasti Axe-"tuoksuista"?
Ruskettuneen seksikäs ja rento kesämies kerää naisilta takuuvarmasti pisteet kotiin. Axe tarjoaa nyt jokaiselle miehelle mahdollisuuden olla kesän kuumin kuningas lanseeraamalla toukokussa 2007 miesten päivettävän kosteusvoiteen vartalolle.

Hmm, kesän kuumin kuningas... Pitääpä käydä kaupassa.
Rexona Extreme Protection taas on nimensäkin mukaisesti suunnattu tosimiehille, jotka vaativat käyttämiltään tuotteilta ylivoimaista suorituskykyä.

Enpä itseäni ehkä tuollaiseksi luokittelisi välttämättä. Vaikka antiperspirantillisilta ominaisuuksiltaan halvat markettidödöt ovat ymmärrettävästi kalliiden merkkideodoranttien edellä, niin silti tuo lausahdus vaikuttaa hieman ylimitoitetulta. Etenkin kun apteekista on saatavissa ihan oikeitakin antiperspirantteja. Käyttötarkoituksensa kaikilla.
Axe Shock sisältää jäätiköiden vettä ja syvänmeren minttua ja jättää iholle stimuloivan ja raikkaan tunteen myös suihkussa käynnin jälkeen..

Syvänmeren minttua? Selevä...

2 kommenttia:

Amoena kirjoitti...

Kyllä! Axe Pulse sulattaa sydämeni. Tosin vain ja ainoastaan siinä tapauksessa, jos toinen vaihtoehto olisi haistella hikeä..

Anonyymi kirjoitti...

"Axe Shock sisältää jäätiköiden vettä ja syvänmeren minttua ja jättää iholle stimuloivan ja raikkaan tunteen myös suihkussa käynnin jälkeen.."
Ainoa paikka mihin se raikas tunne jää, on kiveksien alla. Tuntuu kuin olisi jääpaloja kasseissa >:O