keskiviikkona, huhtikuuta 02, 2008

Hämmennys

Eilisen keskustelun jälkeen nyt sitten tänään tapasimme vielä ihan kasvokkainkin. Ilta melko nopeasti eteni siihen, että katselimme sohvalla sylikkäin vanhoja maantiekiitäjiä ja äsken saatoin hänet bussille. Urrh, olisi vaan niin paljon helpompaa jos toinen ei kipuaisi vierelle ja painaisi päätä olalle, mutta koskapa naiset ovat johdonmukaisia sanoissaan ja teoissaan olleet...

Että pitääkö tässä nyt ruveta hommaamaan jotain muuta henkilöä halikaveriksi vai missä oikein mennään? Mitään seksuaalista vibaa ei ollut havaittavissa, mutta eipä suhteemme ole sille koskaan perustunutkaan joten mitään varsinaisesti uutta ja mullistavaa kehitystä ei ollut havaittavissa. Tuntui vaan hyvältä olla siinä vierekkäin ja koskettaa. Taitavat mennä taas vaihteeksi järki ja tunteet tehosekoittimeen.

7 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

miehethän kuitenkin tunnetusti ovat loogisen ja johdonmukaisen sekä linjakkaan käytöksen ruumiillistumia. eihän meitä naisia suotta sanota heikommaksi sukupuoleksi.

Anonyymi #47 kirjoitti...

Joo, hommaa joku muu halikaveriksi ja anna puolalaisen mennä.

Irtipäästämisen aika on viimeistään nyt.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

kesis: Omien empiiristen tutkimusteni mukaan miehet toimivat huomattavasti loogisemmin ja ennalta-arvattavammin, mutta täytyy myöntää, että kokemukseni miesten tunnepohjaisesta käytöksestä omalla kohdallani on varsin hatara. Ja eiköhän tuo heikkous viittaa yleisesti ottaen siihen, että keskivertomies pystyy yleisesti ottaen tarvittaessa tappamaan keskivertonaisen paljain käsin ihan vaan fyysisen kokonsa ja sitä myötä suuremman fyysisen vahvvutensa ansiosta. Ja tästä syystä myös on mielestäni miehen aina väärin nyrkillä lyödä naista vaikka kaikki sukupuoleen perustuva jaottelu väärin onkin. Jos nainen lyö, niin sille saattaa olla vielä perusteet, mikäli kaksi miestä tappelevat, on kyseessä ihan normaali välienselvittely, mutta mikäli mies lyö naista, ei ainakaan itseni tarvitse miettiä, että kumman riidan osapuolista taklaisin maahan.

#47: Tuo on vaan helpommin sanottu kuin tehty. Niin halikaverin hankkiminen kuin irtipäästäminen.

Anonyymi #47 kirjoitti...

Tiedän. Teen irtipäästämistä itse, joten tiedän mistä puhun. Suurimman osan ajasta hoipun kirjaimellisesti sekoamisen rajamailla.

Luotan siihen, että näin on kuitenkin parempi. Ja että joku joskus löytyy (tai sitten ei). Mutta parempi näin, kun valheessa ja itsepetoksessa.

Jokainen tietty tekee omat valintansa ja mun tilanne ei nyt muutenkaan ollut ihan identtinen; rinnastettavissa kuitenkin (~varattu mies jne)

Joskus niistä on vaan pakko päästää irti :(

Kesäminkki kirjoitti...

ootko kuullut sellasesta uudenaikasesta keksinnöstä kuin ironia? ;)

ja mitä miesten "tunne-elämään" tulee, no, eipä siitä sen enempää. pakko oli vaan reagoida moiseen provokaatioon.

Arokettu kirjoitti...

Olen eri mieltä 47:n kanssa. Minkä takia sun pitäisi erityisesti päästää irti? Eikös se tyttö lähde kuitenkin kohta. Tuskin sä tuon syvemmälle enää voit upota.

Tuosta keskustelustanne tuli kuitenkin mieleen, että ehkä puolalainen ei olisi halunnut kuulla loogis-rationaalista selvitystä siitä, kuinka helposti hänestä pääset yli ja kuinka hänen kertomansa tilanne poikaystävän kanssa ei oikeastaan vaivaa sinua yhtään. Tosin itse toki tunnet ystäväsi paremmin.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Tuo oli hieman sellainen up-to-date -keskustelu, että missä mennään ja sitä rataa. Molemmat olemme suorapuheisia ja typerää se olisi ystävältään pimittää tietoa, saati sitten valehdella. Mielenkiinnolla tosin odotan että miten tämä nyt jatkossa lutviutuu. Sittenhän asiat ovat harvinaisen selviä kun hän pois lähtee.