tiistaina, huhtikuuta 08, 2008

Selkähieronta

Joku on mitä ilmeisimmin kaivannut ohjeita siitä, miten annetaan hyvä selkähieronta naiselle. Vaikkei yhtä oikeaa kaavaa olekaan, niin seuraavassa mielenkiintoinen hakusanaketju ja näkemykseni aiheesta:

hyväily hieronta niska hartia selkä naista

Hyvän (tässä ilmeisesti haettiin hieman eroottissävytteistä) selkähieronnan valmistelut ovat ensiarvoisen tärkeät. On ainakin pidettävä huolta, että on paikka, jossa toista hieroo. Ei liian pehmeä, muttei liian kovakaan. Kohtuullisen lämmin ja vedoton olisivat myös haluttuja ominaisuuksia.

Pari lakanaa/pyyhettä on ihan hyvä olla, toinen sitä varten että hän sen päälle asettuu makuulle ja toinen saa peittää hänen muutoin alastonta vartaloaan, ettei tule kylmä. Tarvittaessa sitten paljastetaan toisen vartalosta se kohta, jota kulloinkin ollaan hieromassa ja sittemmin peitetään jo hierotut kohdat.

Vesilasi on todettu fiksuksi sijoittaa hierontapaikan välittömään läheisyyteen jos hierojalle, hierottavalle tai molemmille tulee seksin jälkeen hieronnan aikana jano.

Hierontaöljy on ehdottoman tärkeää. Saatavilla on jos jonkinlaisia eroottisesti stimuloivia tuoksuja, mutta jos joku nainen oikeasti nauttii niiden tuoksusta niin ihmettelen. Miedontuoksuinen tai hajuton hierontaöljy kelpaa varsin mainiosti, sillä jos tilanteen eroottisuus on öljyn tuoksusta kiinni niin koko homman voi saman tien unohtaa. Öljy on huoneenlämpöisenä kylmää, joten lämmitä sitä käsissäsi tai laita se purnukka vaikka lämminvesihauteeseen ennen hierontaa. Älä kuitenkaan missään nimessä kaada kylmää öljyä suoraan toisen iholle. Jääpaloilla voi leikkiä jos tarkoitus on jotain kicksejä kylmyydellä hakea.

Hieronta tulee aloittaa kevyesti ja antaa lihaksille riittävästi aikaa lämmetä ennen kuin ruvetaan oikeasti hieromaan. Tavoitteena ei ole antaa ammattitason hierontaa tai ratkaista selän lihasongelmia vaan ennemminkin saada toinen rentoutumaan ja nauttimaan olostaan. Sopivan hämärä valaistus ja tilanteeseen sopiva musiikki auttavat.

Koska en ammattihieroja ole, niin jätän sen yksityiskohtaisemmat tekniikat käsittelemättä. Katsokaa vaikka jokin videotutoriaali aiheesta jos olette aivan totaalisen hukassa. Toisen reaktioista saa kuitenkin aika hyvän kuvan siitä, että tuntuuko kosketus kivuliaalta vaiko nautinnolliselta. Haettaessa rentoutumista ja oikeaa tunnelmaa tekniikkaa tärkeämpää on kuitenkin runsas ajankäyttö ja toiselle annettu huomio. Aikaa kannattaa siis varata reilusti, sillä vartin selkähieronnasta tulee vain vihaiseksi.

Hieronnan jälkeen voi pyyhkeellä pyyhkiä iholle jääneet ylimääräiset öljyt pois ja tämä kertoo myös vastapuolelle sen, että hierontaosuus alkaa olla aika pitkälti siinä. Jos sessiota haluaa jatkaa pidemmälle, niin yleensä lämmin hengitys iholla tuntuu varsin miellyttävältä kunhan ei vartavasten rupea toisen päälle hönkimään. Yhtäkään naista en ole vielä tavannut, joka ei olisi pitänyt siitä kun heidän niskaa/kaulaa suudellaan, mutta tämä osio jätettäköön kahdenkeskeiseksi.

Ei kommentteja: