sunnuntaina, huhtikuuta 20, 2008

Uni

Toissayönä oli ihan mielenkiintoinen ja pelottavan todelliselta tuntuva uni. Ostimme kotikaupungistani, ihan vanhempien kodin vierestä asunnon ja olimme kovasti muuttamassa yhteen. Jo ennen kuin olimme taloon astuneetkaan, olimme jo onnistuneet hankkiutumaan riitoihin naapureiden kanssa jostain asiasta, jota aivojeni unikeskus ei vaivautunut sen tarkemmin erittelemään. Tämän jälkeen seurasi hieman ahdistava osuus, jossa pakoilin jonkun toisen henkilön - eittämättä minulle tuttu mutta silti tunnistamaton - kanssa naapuriani, joka oli neljän kaverinsa kanssa selkeästi tappoaikeilla liikkeellä. Hetki juoksemista ja lymyilyä ja olin taas onnellisesti Puolalaisen kanssa uudessa asunnossamme, joka osoittautuikin loppujen lopuksi soluasunnoksi, jossa asui kaksi muutakin pariskuntaa. Uni loppui siihen kun halasin toista samalla todeten: "Seriously, I'm not going to buy this house."

Itsestäänselvyyksien ohella unientulkinta-apua otetaan jälleen kerran vastaan. Muiden analyysejä kun on aina niin mukava lukea.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kerroit juuri käyneesi katsomassa eksäsi taloa, se sielä alitajunnassa varmaan on möyriny ja luonut talo"vertauksen".. oot myös pohtinu suhdettasi puolalaiseen viime postauksissa.

solukämppä=puolalainen on varattu.

lopussa toteat, ettet aio "ostaa tätä taloa" eli jatkaa suhdetta puolalaisen kanssa..

no joo, pika-analyysi. enkä ees lukenut kovin ajatuksella. hauska uni :)

a25

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Itseasiassa tuo talolla käynti oli vasta seuraavana päivänä ja en siitä tiennyt vielä edeltävänä iltana. Ja tuo loppulausahdus on tosiaan hyvinkin helposti tuollaiseksi tulkittavissa ja jotenkin itselleni tuo koko uni oli aika selkeä peilaus siitä, mitä nyt pohjimmiltanikin ajattelen. Että ei tästä kuitenkaan loppupeleissä mitään tule.

annareetta kirjoitti...

unessa talo kuvastaa aina itseä eli unennäkijää.

kuulemani mukaan.